⦁ Manteniment comunitats i particulars

Si té un jardí que requereix de manteniment, li oferim, la possibilitat de comptar amb personal qualificat amb àmplia experiència perquè les zones verdes i enjardinades de la seva propietat estiguin sempre en perfecte estat.
Realitzant un treball de manteniment constant evitem que el jardí es deteriori. De no realitzar aquestes tasques de manteniment adequades, l’aspecte del jardí es deteriora de forma progressiva.

 

Els nostres serveis inclouen abonar el jardí per aportar a les plantes els nutrients que necessiten,  protegir-lo enfront de plagues i malalties (aplicacions fitosanitàries); vetllem pel manteniment i adequació de la instal·lació del sistema de reg automàtic. Cuidem la seva gespa repoblant-ho després de l’hivern, segant-lo un cop per setmana a l’estiu, i mantenint-ho amb una alçada de tall adequada i acordada amb el client.  Tot i  així és inevitable que algunes plantes no superin el pas de l’hivern. Per això, amb l’arribada de la primavera, repoblem el jardí amb noves plantes, els nostres professionals els hi recomanaran quines plantes seran les més adequades en funció de les característiques del seu jardí.

⦁ Disseny de jardins:

Triar un tipus de jardí pot ser una decisió difícil, ja que a l’hora d’escollir ens trobem amb que les possibilitats són nombroses i variades. Gràcies a la nostra experiència i coneixement en paisatgisme podem recomanar-li alguns dels jardins més espectaculars.
Jardins MINIMALISTES Es  caracteritza per un disseny d’espais amplis, transmetent elegància i serenitat gràcies a la ubicació de petites plantes o arbustos.
Jardins SOSTENIBLES: Aquest tipus de disseny de jardins aposten per la utilització de plantes específiques en funció del clima, la qual cosa ajuda a respectar al medi ambient minimitzant la despesa d’aigua. Una opció molt recomanable si vius en climes secs.
Jardins AQUÀTICS: Si comptes amb un jardí de grandària suficient aquesta pot ser una de les millors opcions, ja que es tracta d’un tipus de jardí molt original que pot incloure una font o un estany.
Jardins TROPICALS: Es ideal per als amants dels ambients selvàtics. Les plantes que ens podem trobar en aquest tipus de jardí hauran de comptar amb una quantitat abundant d’aigua i llum.
Jardins VERTICALS: Molt espectaculars per la seva vistositat. Aquest tipus de jardins augmenten cada dia la seva demanda. Les plantes trepadores i penjolls aconseguiran crear en el teu jardí un ambient d’allò més peculiar

Poda d’arbres:

Els factors que tenim en compte en el moment de realitzar una poda són:

Cuidar la salut de l’arbre. Sanejar l’arbre serà una de les causes principals per plantejar-se la poda d’aquest. Branques trencades o seques han de ser eliminades.
La seguretat de les persones o elements al voltant de l’arbre. Est és un punt molt a tenir en compte, ja que hem d’evitar qualsevol accident que pugui produir-se a causa d’un mal manteniment. Una poda és una bona solució per prevenir accidents.
L’estètica del paisatge i del propi arbre. Una estètica adequada pot afavorir la integració de l’arbre amb altres elements. Una bona imatge és un factor important al que s’ha de parar esment.

⦁ Tala d’arbres accessibles i de gran alçada. Comptem amb gran experiència en tala controlada d’arbres. Realitzem serveis de tala de tot tipus d’arbres, comptem amb un equip altament qualificat en constant formació. Totes les nostres tales inclouen la retirada i transport dels residus vegetals a un punt net.

⦁ Desbrossament i neteja de parcel·les. Amb l’arribada de l’època estival el risc d’incendis augmenta i per això és altament recomanable mantenir finques, jardins i terrenys lliures de mala herba i branques seques. Desbrossem finques particulars, i  terrenys. Utilitzem la maquinària convenient en funció del tipus de treball. aquestes tasques, també oferim la possibilitat de retirar totes les restes vegetals i gestionar-ho fins a un punt net.

⦁ Regs automàtics

⦁ Instal·lació de reg professional.  Si està pensant en incorporar un sistema de reg en el seu jardí, hort o terreny,  nosaltres els oferirem tota la informació necessària per instal·lar el més adequat a les seves necessitats, utilitzant els millors materials del mercat. Ens encarreguem de tot, excavació,  instal·lació de canonades, arquetes, instal·lació de difusors, electrovàlvules, programadors…
⦁ Tant si el reg que necessites es  per aspersió o per degoteig t’ajudarem en el  disseny de diferents fases per assegurar la pressió òptima i per tant una irrigació completa de tot el jardí

Gespa artificial.

⦁ Si necessites instal·lar gespa artificial, tant si necessites una gespa funcional, com una gespa decorativa, o bé esportiva, nosaltres podem ajudar-te assessoran-te de les diferents opcions, acabats i característiques

Algunes de les avantatges que presenta son:
⦁ Manteniment més senzill, econòmic, sempre perfecte, menys insectes

Aplicacions fitosanitàries

⦁ Realitzem fumigacions i control de plagues. Comptem amb les certificacions i l’equip necessari per a l’aplicació de productes fitosanitaris per combatre: Pugons, aranyes vermelles, formigues, caparretes, morrut de les palmeres… o l’aparició de qualsevol altre visitant inesperat en les seves plantes o arbres.