Manteniment piscines Comunitàries i privades.

Mantenim de l’aigua complint amb els paràmetres químics que estableix la normativa actual vigent, si és necessari facilitem un informe amb la finalitat d’adaptar la instal·lació a la normativa, Ens ocupem de tot el necessari tant en temporada d’hibernació de la piscina com en temporada d’ús de la mateixa. Els nostres preus inclouen producte, material necessari pel correcte manteniment i funcionament de la mateixa.  Quota anual *perioditzada mensualment.

 

Construcció i rehabilitació

Som especialistes en rehabilitació i adequació de piscines, no importa si la teva piscina és de fibra, obra tradicional, o lamina armada, un equip professional i multidisciplinar t’assessorarà de les millors opcions per reparar fuites, posada en funcionament, neteja, borades convencionals, i d’epòxy, millores de l’equip de filtració o dosificació, canvi de material filtrant sílex o vidre, instal·lació o canvis de llums….. Per tot el que necessitis no deixis de consultar-nos.

Distribució producte químic a domicili.

Productes d’altíssima qualitat, el mateix que utilitzem els professionals, lliurament a domicili en un màxim de 24h, (en un radi de 30 Km des de la nostra seu central- comandes mínimes de 60,00€). tabletes de clor – tabletes de clor mutilació – Clor granulat – Algicida –  Incrementador i minorador de PH – Floculant – reactius per l’anàlisis.   Tot el que necessitis ho tenim.

 

Venda i instal·lació d’equips d’electròlisis i dosificadors.

Òptima realitza un servei professional d’assessorament, venda  e instal·lació per tal de dimensionar correctament el teu equip . Disposem de: cloradors salins amb control de producció de clor, control pH, domòtica i tot el necessari perquè les piscines que adoptin aquest sistema puguin funcionar de manera autònoma. Son la millor opció  per gaudir d’un ambient saludable, net i totalment segur de manera que el bany ofereixi les màximes garanties de salubritat i benestar per als banyistes. Sol·licita pressupost sense compromís.

 

Venda i subministrament d’accessoris per a piscines, tals com:
*Cobertors, cobertes, robots (neteja fons), bombes auto aspirants, bombes de traspàs, filtres, bombes de calor, llums led, dutxes, passamans, escales, jocs d’aigua, tanques de seguretat, material filtrant (*vidre o sílex)

 

Posada a punt
Per iniciar la temporada amb totes les garanties, retirada de coberta, analítica, neteja…

⦁ Hibernació Parada ajust d’equip de filtració, hibernació de dosificadors, aplicar producte específic per a temporada hivernal,