⦁ Neteja de Comunitats de veïns, oficines i garatges.
⦁ Disposem d’un rigorós sistema de control de qualitat per assegurar el millor servei de neteja, amb controls d’assistència del personal, visites de supervisió i la utilització dels últims avanços tècnics per a la resolució d’incidències.
⦁ ESCOMBRATGE: Un òptim servei de neteja comença per evitar tant com sigui possible l’acumulació de residus a les zones de major afluència. Per a això una de les principals activitats diàries ha de ser l’escombratge d’aquestes zones.
⦁ FREGAT: El fregat de les zones de major trànsit ajuda a eliminar els residus més persistents així com eliminar les taques en el paviment aconseguint una major higiene i neteja


⦁ *DESEMPOLSAT: El desempolsat dels elements tals com els passamans d’escala i les bústies, aconsegueixen juntament amb l’escombratge diari un acabat de qualitat del servei.
⦁ CABINA D’ASCENSOR: La cabina de l’ascensor és un dels elements més transitats diàriament, per tant un correcte manteniment de neteja es fa indispensable per evitar deficiències en la neteja de la comunitat.
⦁ PORTA D’ENTRADA: La considerem com el fidel reflex del que una comunitat de veïns vol mostrar quant a neteja. Per aquest motiu és tractat amb especial cura pel nostre personal.